Twee tevreden klanten in 1 klap!

Dit is het unieke verhaal van eigenaar Thomas en eigenaars Benjamin & Tina.

 

Het begon allemaal met de bezichtiging van de halfopen bebouwing van Benjamin & Tina in Sleidinge. Thomas was meteen weg van hun woning en wou die meteen kopen, maar hij moest eerst zijn eigen woning te Evergem van de hand doen. Hieronder een foto van de gevel van de mooie woning van Thomas:
 
 
 
 Zo gezegd zo gedaan. Thomas vertrouwde de verkoop van zijn woning toe aan i-Moov; exact twee weken later werd deze al succevol verkocht!

Onmiddellijk daarna kocht Thomas de woning van Benjamin & Tina. Dit betekende voor i-Moov twee tevreden klanten in 1 klap!
De beide verkopers verwoorden het bijna identiek: "het team van i-Moov heeft zich zeer goed ingezet voor onze verkoop maar onze speciale dank gaat toch uit naar Lien, die de bezoeken deskundig uitvoerde en ons perfect op de hoogte hield". 
Dat is waar we het voor doen :))

Ook uw aan- en verkoop perfect op elkaar afstemmen en/of uw woning vlot verkopen? Neem contact op met ons, wij zetten ons
ook voor uw verkoop heel graag voor 100% in!
 
 

Gerelateerde artikels

Reviews

Kiezen voor i-Moov = een schot in de roos!

De keuze voor i-Moov was een schot in de roos! We werden steeds goed begeleid en onze woning was verkocht binnen de drie maanden, zoals beloofd!
Reviews

Je merkt het verschil met andere immokantoren

We zijn heel tevreden met hoe we als koper werden ge´nformeerd. We kregen heldere, correcte informatie en we moesten nooit lang wachten op antwoord op onze mails.
Reviews

i-Moov: correcte service met de glimlach :)

Hele stipte, correcte service met de glimlach. Jan is een man van zijn woord. Steeds bereikbaar, vriendelijk telefonisch contact.