Vrijblijvende waardebepaling

Uw woning verkopen? Een realistische schatting garandeert een vlotte verkoop! i-Moov voert dit gratis en vrijblijvend voor u uit en geeft u professioneel advies. †

Verkopen met i-moov

Kom hier meer te weten over onze goede service en onze uitgekiende aanpak. Bekijk hier ook een greep uit ons verkocht aanbod en lees wat onze klanten zeggen over ons. †

Hou me op de hoogte

Als eerste ons nieuw aanbod in uw mailbox ontvangen? Schrijf u hier in en geef ons uw zoekcriteria door. Wij helpen u graag om uw droomwoning te vinden!

Panden in de kijker

Hoewel elk pand bij i-Moov in de kijker staat, vindt u hieronder toch al een selectie van nieuwste panden of panden die binnen het kader van onze unieke marketingcampagne op dit moment er nog even extra mogen uitspringen. Ons team bepaalt immers welke actie op welk tijdstip het meest gunstig is voor uw pand.

Uw†pand hier? Contacteer ons.

Over I‑Moov

Professioneel

Professionele aanpak van A tot Z volgens een weldoordachte strategie. Onze BIV-makelaars zijn specialisten in verkopen en onderhandelen. Vastgoed verkopen is ons vak!

Betrouwbaar

We komen onze afspraken na en we communiceren open en transparant. Discretie en integriteit zijn heel belangrijk voor ons. Uw vastgoed is bij ons in goede handen!

Gedreven

Wij gaan ervoor, elke dag opnieuw en voor 100%! Ons team is enthousiast en gemotiveerd om al het vastgoed in ons aanbod in beweging te brengen. Wij geloven in uw vastgoed!

Klantgericht

Uw woning verkopen doet u maar ťťn keer. Wij luisteren naar u en zijn er voor u. We geven u voldoende feedback en deskundig advies. Klanttevredenheid is onze prioriteit!†


Laatste nieuws


Ons team

Ons succes danken wij aan de hulp van een uitmuntend team. Dit team bestaat uit zorgvuldig geselecteerde BIV-erkende makelaars waarvan we weten dat ze gedreven zijn, het verkopen hen in het bloed zit en ze een karakter hebben die vertrouwen uitstraalt.†Wat ons bindt is professionalisme en passie voor het vak. We staan met ons allen dag in dag uit voor u klaar en delen graag onze vakkennis en ervaring. Deel uitmaken van ons team? Nog vragen? Vrijblijvend kennismaken? Aarzel niet om ons te contacteren!