Wie zijn we

i‑Moov is een hartelijk, enthousiast en creatief team van BIV-erkende makelaars; dat heel graag vastgoed in beweging brengt.
De naam i‑Moov is een combinatie van 'immo' en 'move' (bewegen en verhuizen). Met andere woorden: 'uw vastgoed in beweging'. Deze slogan kunt u zowel letterlijk als figuurlijk nemen. Bij ons vastgoedkantoor staat onroerend goed niet stil maar gaat het vlot van hand tot hand. Dankzij onze proactieve aanpak is er een snel wisselend immo-aanbod, terwijl onze makelaars ook altijd in beweging zijn. Dankzij de moderne technologie staan ze 24 uur op 24 in verbinding met het kantoor.
U kunt bij ons terecht voor het kopen en verkopen van alle soorten vastgoed, gelegen in Oost- Vlaanderen: woningen, appartementen, gronden, opbrengsteigendommen, handelspanden of kantoren,... Of u nu verkoper of koper bent, u kunt op ons rekenen voor elke stap in het (ver)koopproces. We willen de best mogelijke dienstverlening bieden aan onze klanten zodat ze zich blijvend thuis voelen bij ons. Onze visie, passie, expertise en ervaring vormen de basis van een uitstekende service: professioneel, betrouwbaar, gedreven en klantgericht.
Bent u verkocht? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak, een gratis schatting of voor meer informatie over ons immo-aanbod. Als het gaat om vastgoed, zit u gebeiteld bij i‑Moov!

Professioneel

Professionele aanpak van A tot Z volgens een weldoordachte strategie. Onze BIV-makelaars zijn specialisten in verkopen en onderhandelen. Vastgoed verkopen is ons vak!

Betrouwbaar

We komen onze afspraken na en we communiceren open en transparant. Discretie en integriteit zijn heel belangrijk voor ons. Uw vastgoed is bij ons in goede handen!

Gedreven

Wij gaan ervoor, elke dag opnieuw en voor 100%! Ons team is enthousiast en gemotiveerd om al het vastgoed in ons aanbod in beweging te brengen. Wij geloven in uw vastgoed!

Klantgericht

Uw woning verkopen doet u maar ťťn keer. Wij luisteren naar u en zijn er voor u. We geven u voldoende feedback en deskundig advies. Klanttevredenheid is onze prioriteit!†

Onze kantoren

Onze unieke aanpak loont, want twee jaar na de oprichting in 2012 was i‑Moov al een van de snelste groeiers op de Oost-Vlaamse immobiliŽnmarkt. Momenteel heeft i‑Moov twee actieve kantoren en is er de sterke ambitie om nog verder te groeien.
Kantoor Gent

Kantoor Gent

Dit moderne vastgoedkantoor ligt aan de Ajuinlei in Gent, gekend van de zondagse boekenmarkt, midden in het historische hart van de stad. Spring gerust eens binnen en ontdek onze uiterst commerciŽle ligging!

Ajuinlei 12
9000 Gent
T. +32 9 225 50 50
Kantoor Sint-Amandsberg

Kantoor Sint-Amandsberg

Een gloednieuw en ruim kantoor dat zeer goed bereikbaar is. Centraal gelegen middenin de gezellige woonwijken van Sint-Amandsberg, op een boogscheut van Campo Santo. Ook het hippe nieuwe stadsdeel "Dok Noord" ligt hier in de buurt.

Antwerpsesteenweg 99
9040 Sint-Amandsberg
T. +32 9 225 50 50

Onze medewerkers

Jan Baete
Zaakvoerder
BIV 506831
Elke Heddebauw
Assistent-zaakvoerder
BIV 508582
David Gelhausen
Vastgoedmakelaar
BIV 205675
Alexander Pels
Vastgoedmakelaar
BIV 513127
Lien Lysy
Vastgoedmakelaar
BIV 514403
Lorenzo Bekaert
Commercieel medewerker binnendienst
BIV 511206
Stan Hamerlinck
Vastgoedmakelaar
BIV 203122
Herbert Lambrecht
Vastgoedverkoper
Andreas Martiny
Vastgoedverkoper
Jij?
Onze nieuwe collega